Biserica Lutherană Confesională

CONTACT BISERICA LUTHERANĂ CONFESIONALĂ:

INFORMAȚII GENERALE:

BISERICA LUTHERANĂ CONFESIONALĂ- Parohii:

PAROHIA ”SFÂNTUL APOSTOL PAUL”, BUCUREȘTI

  • Str. Alexandru D. Xenopol Nr.2B (Parc Grădina Icoanei)

  • Slujbe în fiecare Duminică de la ora 13:00

  • Studiu Biblic și Cateheză: Duminică de la ora: 14:30 Miercurea de la ora: 18:00

Slujitorii Parohiei: Rev. Sorin H. Trifa și Diacon Adrian Ghiurcă

PAROHIA ”SFÂNTA TREIME” SUCEAVA

  • Str. Armenească Nr. 14, Suceava.

  • Slujbe în fiecare Duminică de la ora 11:00

  • Studiu Biblic și Cateheză: Duminică de la ora 12:30 Miercurea de la ora 18:00

Slujitorul Parohiei: Diacon Traian Niculescu

Biserica Lutherană Confesională este o misiune care se află sub autoritatea directă a Lutheran Church - Missouri Synod, Office of International Mission, Eurasia Division.

SLUJITORII DIN BISERICA LUTHERANĂ CONFESIONALĂ:

Rev. Sorin H. Trifa este doctorand în Teologie Fundamentală al Scolii Doctorale de Teologie și Studii Religioase din cadrul Universității din București. Este absolvent al unui Master in Teologie Sistematica și licențiat în Teologie și Asistență Socială la Universitatea din București. În anul 2016, la initiativa Parohiei Lutheran Church - Missouri Synod din Praga, Sorin H. Trifa a fost numit vicar, avand ca principala sarcină să pună bazele unei misiuni in Romania cu scopul infiintarii unei Biserici Lutherane Confesionale. Începând din luna Septembrie a anului 2017, Sorin H. Trifa studiaza în cadrul unui program de Master of Sacred Theology la Concordia Theological Seminary - Fort Wayne, Indiana (U.S.A.), în colaborarea cu Församlingsfakulteten i Göteborg, (Suedia). În luna Octombrie 2017, la inițiativa Lutheran Church - Missouri Synod, Sorin H. Trifa a fost ordinat și numit păstor misionar la Lutheran Church - Missouri Synod, fiind ulterior instalat ca pastor în România de către Lutheran Church - Missouri Synod, Office of International Mission, Eurasia Division.

sorin_trifa@bisericalutherana.ro

+40 (0) 751 139 792

Traian Niculescu este diacon în Biserica Lutherană Confesională din România începând cu data de 1 Septembrie 2019 și slujește în cadrul Parohiei ”Sfânta Treime” din Suceava. Traian Niculescu se pregătește pentru a deveni păstor.

traian_niculescu@bisericalutherana.ro

+40 (0) 743 191 218

Adrian Ghiurcă este diacon al Bisericii Lutherane Confesionale din România și este absolvent de studii superioare de teologice la Roma. Din 13 Septembrie 2020 slujește în Parohia ”Sfântul Apostol Paul” din București, unde se pregătește în vederea ordinării.

adrian_ghiurca@bisericalutherana.ro

+40 (0) 770 408 186